Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
75 berichten.
Monique & Leonard
Op 19 maart 2022 hebben wij ons huwelijksfeest gevierd in de Korenmolen in Princenhage. Een super locatie! Alles was tot in de puntjes georganiseerd door het team van Wizard Events. Het team bestaat uit vriendelijke, zeer behulpzame en meedenkende personen. Echt een aanrader!
Ivo & Lineke
Op zeer korte termijn hebben ze kunnen schakelen met ons en al onze wensen volbracht! Zeer snelle en fijne communicatie! Goed verzorgd en een super feestelijke avond gehad bij het Koetshuis in Strijbeek, waarvoor dank! 🙂
Sinead & Martin
On 11.09.21 we had our wedding at the Korenmolen Princenhage. With Corona Virus, we postponed the wedding twice, but Floor and the team at Wizard Events were fantastic about this. Nothing was too much trouble for them and at every point of contact we were confident they would give us the best day ever regardless of the restrictions in place. We had the most amazing wedding day where everything was so smooth. Last minute changes to ceremony location and pouring rain were not felt at all! The food was delicious, the atmosphere electric and the staff at the Korenmolen could not have done more for us and our guests. We are only sad that now its over 🙁 If we had to do it all over again, we would pick Floor and her team once more!
Paul en Jolanda
Op 15 augustus 2021 zijn wij getrouwd in onze eigen tuin en we hebben een fantastische dag gehad! Vanaf de opkomst vlak voor de ceremonie, de toast, de oud-hollandse spelletjes tot aan het diner en het feest : Wizard events had alles tot in de puntjes geregeld. Ook de aankleding was fantastisch: een mooie grote stretch-tent incl houten dansvloer, verschillende kistjes, lampen, bloemen, witte stoeltjes : het was als een sprookje! Heel erg bedankt team van Wizard events (en special thanks aan Floor!): wij hebben genoten!
Dennis & Renee
Op 3 september 2021 trouwden wij op de geweldige,landelijke locatie 't Koetshuijs te Strijbeek. Voor Wizard was dit gelijk hun primeur op deze droomplek. In de maanden hieraan voorafgaand hebben wij zowel met Merlijn als Floor veel contact gehad om onze dag tot in de details te regelen. Dit is allemaal op onze bruiloft perfect uitgekomen. Wat een geweldige, onvergetelijke dag hebben wij daar beleefd. De gasten in festival chique, locatie geweldig aangekleed in festival stijl, geweldige bediening en fantastisch weer. In combinatie met onze babs, designer/fotograaf, band, dj en catering een dag met een gouden rand geworden. Wizard zijn we dankbaar voor hun fantastische aankleding, organisatie en planning. De locatie van t Koetshuijs is alsof je in Zuid- Europa bent en Wizard maakt deze beleving helemaal af tot in details . Top gedaan!
Ilona & Erik
Dankjewel Merlijn en aan al jullie toppers voor een fan-tas-tisch feest! Wat zijn wij en onze gasten wederom uiterst goed in de watten gelegd. En hoe gaaf was het om in deze tijd weer eens zo'n feestje te mogen beleven. Alleen maar lof voor jullie. Complimenten aan iedereen van jullie team en ook aan Floor voor de fijne voorbereiding. Groetjes, Erik en Ilona
Michael & Debbie
Op 21-08-21 zijn wij getrouwd bij de Korenmolen in Princenhage. Zowel de ceremonie als het feest heeft daar plaatsgevonden. Een prachtig festival terras en een heerlijk zonnetje zorgde voor een ontzettend relaxte dag. Vooral omdat Floor alles tot in de puntjes geregeld had. Wat een top team daar bij Wizard Events! Waar zij zorgdraagden voor het verloop van een prachtige dag, hoefden wij alleen nog maar te genieten. Heerlijk borrelen, eten en dansen boven op de molen. De gasten gaven aan zich in Frankrijk te wanen en dit gewoon in ons mooie Princenhage. Floor en team; ontzettend bedankt voor het organiseren van de mooiste dag van ons leven. Jullie zijn geweldig!
Erik & Sanne
Op 30 juli 2021 zijn wij getrouwd bij de Korenmolen in Princenhage, Wij hebben een prachtige dag gehad! Ondanks dat er nog wat coronamaatregelen van kracht waren hebben wij een top dag gehad en hadden we deze dag niet anders gewild! Het contact met Floor verliep erg prettig, en ze dacht goed met ons mee. Op de dag zelf liep als zo relaxed doordat alles tot in de puntjes geregeld was. We willen het lieve en leuke team van de Korenmolen heel erg bedanken, mede door jullie hebben wij de dag gehad die we hebben voor ogen hadden. Twijfel je nog over deze locatie.... wij zeggen doe het!!
Mariëlle & Rob
Wij zijn op 14-06-2021 getrouwd bij de Korenmolen in Princenhage, een super leuke locatie met de juiste sfeer en leuk personeel. Wij hebben een geweldige dag gehad! Floor heeft alles goed geregeld zoals wij het wilden en adviseerde als dat nodig was. Mede daardoor hebben onze gasten wij een relaxte dag gehad. Zoek je ook zo'n locatie....dan heb je hem nu gevonden!
Maikel en Samantha van Ham
Wij zijn vrijdag 04-06-2021 getrouwd bij de Korenmolen. Ondanks de corona maatregels die er toen van kracht waren hebben we een fantastische dag gehad. De voorbereidingen waren zenuwslopend omdat we tot op het laatste moment nog niet wisten hoe de dag zou verlopen. Het contact met Floor zorgde enigsinds voor rust. Dat verliep erg goed en ze heeft alles tot in de puntjes geregeld. De locatie zag er op en top uit. Ook hebben we met zijn alle genoten van de heerlijke taarten en het eten. Het team van de Korenmolen heeft voor een magische, mooie en geweldige dag gezorgd, waar wij met heel veel plezier en geluk aan terug denken. Bedankt Wizard events en we zien elkaar gauw terug op het pop-up festival teras. Liefs Maikel en Samantha
Erik & Ilona
Op 7-5-2021, gelukkig onze oorspronkelijke datum, hebben wij een prachtige dag gehad bij de Korenmolen. De laatste weken voorafgaand aan de bruiloft veranderde er veel qua (corona)maatregelen en bij ieder scenario paste Floor zich steeds uitstekend aan en er werd flexibel mee omgegaan. Het was spannend of het door kon gaan want de terrassen moesten openen. Pas 2 weken vooraf besloten we om de bruiloft door te laten gaan en in dit besluit werden we heel vrij gelaten wat heel prettig aanvoelde. Er moest ineens nog veel geregeld worden en hierover hadden we goed contact met Floor. Op de dag zelf was alles tiptop verzorgd en de hele sfeer klopte, het was prachtig aangekleed met de door ons gewenste oranje accenten. We hebben goed geborreld en hartstikke lekker gegeten en ook hierin hadden we alle keuze, alles was mogelijk. Wij danken Wizard Events en in het bijzonder Floor en Merlijn voor jullie inzet om ons zo’n onvergetelijke dag te bezorgen. Hopelijk mag er in augustus een groter feest plaats vinden, hier kijken we nu al ontzettend naar uit!
Patrick & Carola
Alweer bijna 4 maanden geleden zijn wij getrouwd bij de Korenmolen (11-09-2020), nog steeds zijn wij aan het nagenieten van onze perfecte dag. Alle clichés zijn waar, het is echt de mooiste dag van je leven! Wat zouden we graag nog een keer terug in de tijd gaan. Alles was die dag geweldig, eerlijk is eerlijk wat hadden wij een geluk met dat lekkere weer:). In verband met de maatregelen hebben wij een geheel verzorgde dag buiten gehad, service, aankleding, eten en drinken alles was tot in de puntjes verzorgd. Vintage Photobooth was een echte hit, zeker een musthave voor op je bruiloft! Hopelijk komen we ooit nog eens terug op deze prachtige locatie. Liefs Patrick & Carola
Lotte en Lars
Op 17 oktober 2020 zijn wij getrouwd. Door alle Corona maatregelen was het plannen van de bruiloft een hele uitdaging. Floor en de rest van het team bleven continu met ons meedenken. Wat was er nog mogelijk binnen de maatregelen van de overheid? Uiteindelijk hebben wij een kleine, intieme maar hele fijne bruiloft gehad op een prachtige top locatie. Wij gunnen andere net zo’n mooie dag. Wizard events, heel erg bedankt.
Ardo en Denise
15 mei 2020 zouden we gaan eindelijk gaan trouwen. Helaas werd in maart duidelijk dat dit niet zo lukken. Gelijk hadden we contact met Floor en hadden we gelijk een backup datum 16 oktober. De aanloop was super spannend nadat we weer alles moesten omgooien, maar Floor heeft alles op alles gezet om ons een mooie dag te geven. Dat voelde heel bijzonder en dat was onze dag ook. Onze droomlocatie met een heel klein clubje en we kwamen niks te kort. We hadden graag nog langer van de locatie genoten maar genoeg redenen om ooit weer terug te komen. Bedankt voor alles!
Rob & Jorieke
Op 18 september zijn wij geheel corona-proof in het huwelijksbootje gestapt. Het was een onvergetelijke dag. De aankleding buiten was tot in de puntjes verzorgd en helemaal naar onze wens. De bediening was zeer vriendelijk en meedenkend en konden rekenen op veel terechte complimenten van onze gasten. De hele sfeer was gedurende de dag en avond heel ontspannen en relaxed en dat was mede te danken aan de goede en professionele organisatie. In de aanloop naar onze trouwdag was Floor ons vaste aanspreekpunt en we hebben niets dan lof voor haar. We gunnen alle toekomstige bruidsparen net zo'n schitterende dag (en dan bij voorkeur zonder corona;))!
Patricia & Julius
Heel erg bedankt voor het chocolade hart, dat was een hele leuke en lekkere verrassing! Fijn om te zien dat jullie ondanks de moeilijke situatie nu zo'n positieve instelling hebben. Dat waarderen we heel erg en jullie lieve gebaar heeft ons echt goed gedaan!
Sebastiaan
Met Pasen hebben we de bruidsparen die vanwege het Corona virus genoodzaakt waren hun bruiloft te verplaatsen flink in de watten gelegd. De bruidsparen maakten zich in deze gekke en bijzondere tijd zorgen over hun aankomende wedding. We hebben samen met hen een nieuwe trouwdatum geprikt en gaan er op deze datum een geweldig feest van maken! De overheerlijke, verrassings Paasbrunch die wij op tweede Paasdag persoonlijk thuis bij onze bruidsparen hebben afgeleverd viel goed in de smaak. Fijn dat we iets voor onze bruidsparen kunnen betekenen! Enkele reacties: ''Wat heerlijk allemaal! Onwijs lief. Sterkte de komende tijd en tot snel.'' - Saskia & Maarten ''Bedankt voor het heerlijke ontbijt. We hebben ervan genoten.'' - Monique & Leonard ''Super bedankt!!!'' - Denise & Ardo ''Hi Floor!!! We've just finished our delicious Breakfast Brunch!! Thank you so much! That was very thoughtful of you guys!'' - Sinead & Martin ''Wat worden we verwend'' - Yasmin & Michiel
Remko & Kiki
30 november zijn wij getrouwd in de prachtige Korenmolen. Wat zijn wij dankbaar voor de goede zorgen van Wizard Events! De organisatie, invulling en aankleding waren super, We hebben een geweldige dag gehad en alle gasten waren vol lof over de locatie en het personeel wat erg professioneel en vriendelijk was. Bedankt Wizard Events voor een onvergetelijke dag!
Simone en Marielle
Op 27 september hebben wij in de Korenmolen te Breda een schitterende huwelijksdag beleefd. Mede door de inzet van het team van Wizard Events is dit voor ons een onvergetelijke dag geworden. Floor heeft ons super geholpen in de voorbereiding met tal van mooie ideeën. Het horeca-team heeft ons de hele dag en avond met veel enthousiasme verzorgd. Wij hebben genoten! Dank jullie wel Wizard Events!
Katrien & Michael
Wat hebben wij een geweldig bruiloftsfeest afgelopen 4 oktober gehad! Een groot feest met alles erop en eraan. Een verlichte dansvloer, een geweldige DJ (Michael Wesseling), een spetterende opening en natuurlijk een goed gezelschap en een fantastisch team van Wizard events! Wat hebben jullie ons goed bijgestaan en meegedacht met onze ideeën. Hierbij enorm bedankt voor jullie bijdrage! Groetjes Michael en Katrien
Arco Bierens
Op 19 sept jl. hebben wij onze bruiloft gehouden bij De Korenmolen in Princenhage. De hele organisatie lag in handen van Wizard Events. Wat een geweldige dag hebben wij mogen beleven. Zeer intieme en sfeervolle ceremonie in de molen zelf. Daarna gezellige borrel buiten, fantastisch verzorgd Italiaans diner in bovenzaal en geweldig feest in het bijgebouw. Heel veel dank aan Floor en haar collega´s voor het goed luisteren en inspelen op onze wensen en de zeer sfeervolle dag die van moment tot moment geweldig is verlopen. Combi van Wizard Events en Korenmolen is écht een aanrader. Nogmaals bedankt voor alles. Yolanda & Arco
Tamara en Quinten van Bree
Op zaterdag 28 september 2019 hebben wij een prachtige huwelijksdag gehad bij de Korenmolen in Princenhage. De communicatie en voorbereidingen met Floor verliepen soepel. Wij hebben een aantal keren afgesproken om alles tot in de puntjes te verzorgen. Wij konden kiezen wat wij precies wilden en hoe. Niks was te gek. Zo hebben wij gekozen voor een mini bierproeverij 's middags bij de borrel met onze lievelings speciaal biertjes en een notenbarretje erbij. Floor denkt goed mee en reageert snel. Ook toen de weersvoorspellingen iets minder leken te zijn, was het draaiboek veranderen in de laatste week ook nog mogelijk. Wij hebben de lunch, ceremonie en de borrel gevierd in de Korenmolen en het was perfect geregeld!! Super mooie en bijzondere locatie, zeker een aanrader!
Mark en Lianne
Onze trouwdag was afgelopen 13 juli. Ruim de tijd gehad om alles te organiseren en super veel dank aan floor, merlijn en het hele team van wizard events! Jullie hebben alles top geregeld, super veel naar ons geluisterd en fantastisch gecommuniceerd! En de hele dag hebben wij nergens over na hoeven denken. Zo hoort het! Bedankt voor jullie geweldige inzet! Mark en Lianne
Elisabeth en Robin
Dag Merlijn, Emmy, Floor en team, Via deze weg willen we jullie nog een keer van harte bedanken voor het verzorgen van ons fantastisch trouwfeest te Florzé. (31-08-2019) Het was ons absolute droomhuwelijk waar jullie voor een groot deel aan hebben bijgedragen. Het eten was heel erg lekker, de versiering tot in detail uitgewerkt en de bediening was top! We zijn blij dat we op ons buikgevoel afgegaan zijn om voor jullie te kiezen. We hebben genoten van de samenwerking en wensen jullie het allerbeste! Lieve Belgische groeten van Elisabeth en Robin.
Sofie & Bart
Merlijn en Floor hebben onze dag echt onvergetelijk gemaakt door alles tot in de puntjes te verzorgen. Wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor alle tips en trucs die jullie hebben aangereikt om onze dag écht bijzonder te maken. Alles was af, van begin tot eind! Dank voor alles! Liefs, Bart en Sofie 06-09-2019
Leo en Corina
Beste Floor, Merlijn en Paul Hierbij onze dank voor een fantastische dag op 29 mei 2019! Van begin tot eind was het perfect! De voorbereidingen verliepen heel prettig, op de dag zelf hebben jullie alles goed verzorgd waardoor we grenzenloos konden genieten van onze lieve gasten en van elkaar. Wat een geluk hadden we met het prachtige weer zodat we buiten konden borrelen en eten. De lange tafel was onvergetelijk mooi gedekt met voortreffelijk eten van een superkok. Heel fijn vonden we het om op locatie te trouwen, de vide van de Korenmolen in Princenhage was perfect daarvoor. Aansluitend een geweldig feest. Wij, en onze zes kinderen, hebben deze dag als heel bijzonder ervaren. Ontzettend bedankt voor alle moeite en energie, complimenten.
Jorgen & Jessica
Het was een onvergetelijke mooie dag! Een prachtige locatie wat je geheel naar eigen smaak kunt laten aankleden. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met héérlijk eten. Alles was tot de puntjes verzorgd.
Mandy & Rense
Beste Floor, Wij willen jou, Merlijn en Paul enorm bedanken voor de geweldige dag die we gisteren hebben gehad! De molen zag er prachtig uit, de service was uitstekend, het eten was heerlijk, alles was perfect. We hebben de avond afgesloten met een mooi feest. Ook gaat onze dank zeker uit naar iedereen van de bediening en zeker ook naar DJ Michael! We hebben van veel mensen complimenten gekregen dat de locatie en muziek perfect was. Wij gaan optimaal nagenieten en kijken uit naar de foto’s van onze fotograaf. Groeten, Rense en Mandy Simon 😉
Ursula & Klaas
Hoi Floor, allereerst wil ik je super bedanken voor de fantastische avond die we hebben gehad afgelopen vrijdag 29 maart 2019. Wat was het een feest en wat hebben we genoten! Ik kreeg ontzettend veel complimenten over de locatie, aankleding en de fijne gastheer en dames. Deze complimenten wil ik jullie hierbij met alle liefde overbrengen. De gasten hebben genoten, wij hebben genoten, dus het was een mega geslaagd feest. We hebben herinneringen voor het leven gemaakt, onwijs bedankt toppers! Groetjes Ursula
Monique & Bart
Op 7 september hebben we een prachtige huwelijksdag gehad bij de Korenmolen in Prinsenhage. De voorbereidingen en de afstemming met Floor en Merlijn liepen gesmeerd, daarbij hadden we steeds de mogelijkheid om de dag precies zo te organiseren zoals wij dat graag wilden. De locatie, de Korenmolen, is geweldig en die hebben we ten volle benut: voor het diner, de ceremonie en aansluitend het feest. We werden door Wizard Events gekoppeld aan DJ Michael, die ervoor zorgde dat de dansvloer vanaf het eerste tot het laatste moment gevuld was met vrolijk feestende gasten. En we werden gewezen op een geweldige BABS die van onze huwelijksceremonie een onvergetelijk en persoonlijk moment wist te maken. Ook het diner was perfect verzorgd, al was er geen echte keuken beschikbaar. Geen idee hoe ze het hebben gefixt, maar het was heerlijk. Paul, de Party manager, zorgde ervoor dat de dag gesmeerd verliep en wij nergens aan hoefden te denken. Dank je wel team Wizard dat je onze huwelijksdag onvergetelijk hebt gemaakt. En speciale dank aan Floor en Merlijn voor de fijne samenwerking! Het was top!
Patrick & Isa
14-09-2018 hebben wij ons feest gevierd op de korenmolen. En wat hebben wij genoten ! Dankzij een lief meedenkend team is onze feest avond verlopen zoals wij in gedachten hebben. Niets moet en alles is mogelijk. We hebben ons enorm welkom gevoeld. Een echte aanrader !! En niet te vergeten prachtige sfeervolle locatie Liefs, Patrick en Isa
Maurice en Marina
Op 25-08-2018 hebben wij een fantastisch huwelijksfeest gevierd in de Korenmolen in Princenhage. Het contact met Wizard Events verliep ontspannen en prettig. Alles was mogelijk en ze hebben goed met ons mee gedacht om een feest te organiseren wat bij ons past. Alles werd uit handen genomen, zodat wij konden genieten. Ontzettend bedankt voor de fantastische service en in het bijzonder de vriendelijke en vlotte bediening. Alle complimenten!!! We hebben genoten.
Emma en Niels
Op 9-6-2018 hebben wij onze fantastische bruiloft gehad bij Landhuis Polleur in de Belgische Ardennen. Niet alleen de prachtige lokatie met heerlijk weer, maar ook de uitmuntende service van team Wizard hebben groots bijgedragen aan de mooiste dag van ons leven! De caterende partner van Wizard heeft ons verwend met hun heerlijke Belgische shared-dining concept, we hebben er van gesmuld! Alle lof aan het hele team voor de goede en alerte service tijdens onze trouwdag (geen leeg glas vast gehad!) en de fijne samenwerking in aanloop naar ons huwelijk. Hartelijk dank! Niels en Emma
Stijn & Marieke
Hoi Floor, Merlijn, Paul, Michael en al het personeel dat op onze bruiloft heeft gewerkt, ONTZETTEND BEDANKT!!!! Wat hebben wij genoten afgelopen vrijdag. Na de bijzondere ceremonie vertrokken we naar Korenmolen. We werden meteen al hartelijk ontvangen door Floor. De aankomst was zo mooi met het sfeervolle buffet en de gezellige biertafels met kussentjes. En we zijn de gehele dag en avond door iedereen uitermate goed verzorgd. Iedereen was vrolijk en servicegericht. (En dat viel echt op! Dat maak je ook wel eens anders mee.) Daarmee hebben jullie echt een hele fijne sfeer neergezet op onze bijzondere dag, en dit hebben wij ook van veel gasten terug gehoord. Paul had alles in de smiezen op een manier die balanceerde tussen heel relaxed en tegelijkertijd heel alert op alles. De kok was een hele vrolijke man die enthousiast over zijn gerechten vertelde, ondanks dat hij stond weg te fikken achter zijn bbq in de volle zon. En toen Michael.....die heeft ons echt het knalfeest bezorgd waar wij van droomden....!!! Lieve groeten van Stijn en Marieke
Ray & Montse
19 mei 2018 onze trouwdag mogen vieren in de Korenmolen Princenhage via Wizard Events. Na een fijne voorbereiding met Wizard events was het dan zo ver. We hebben een heerlijke dag gehad alles was super geregeld door Wizard Events met een speciaal bedankje voor Floor ? grtz Ray en Montse van Uum.
Frank en Marjolein
Op onze eerste afspraak met Emmy was het gelijk duidelijk: hier werken mensen die alles in het werk stellen om van onze dag iets fantastisch te maken. We waren er dan ook snel uit, Korenmolen Princenhage is de locatie waar wij onze dag wilden vieren. Na deze keuze volgden vele andere keuzes, welk meubilair willen we, welke aankleding, waar vinden de ceremonie, borrel en het diner plaats, etc. Het is zo leuk om die keuzes te kunnen maken, want juist ook deze keuzes zorgen ervoor dat de locatie nog meer onze locatie werd. Merlijn en Floor hebben ons hierbij altijd van zeer gewaardeerd advies voorzien. Op DE dag hoefden wij alleen nog maar te genieten. De locatie was tot in de puntjes verzorgd, het eten was heerlijk en zowel het bruidspaar als alle gasten zijn enorm in de watten gelegd door het personeel. Floor, Merlijn en Emmy, bedankt voor alles! En bovenal bedankt voor al jullie inzet waardoor onze verwachtingen van de dag zijn overtroffen!
Daniela & One
Op 23 maart 2018 het feest voor onze bruiloft laten verzorgen in de Korenmolen te Princenhage door Wizzard Events. Het was erg goed georganiseerd en ik denk dat al genodigden een onvergetelijke avond hebben gehad dankzij de uitstekende bediening en DJ. Wij als bruidspaar hebben echt een heugelijke dag gehad en een feest dat ons wij nooit zullen vergeten.
Rianne & Ronald
Goedemiddag Merlijn, Nog even namens de ceremoniemeesters een bedankje. Mooie dag, prettige samenwerking en toplocatie. Wellicht tot de volgende keer in de molen en complimenten voor je team. Veel groeten, de ceremoniemeesters van Rianne en Ronald
Desmond en Tara
Wat hebben wij een onvergetelijke dag gehad op 02-09-2017. Wij hebben de ceremonie en het feest door Wizard Events laten verzorgen in Korenmolen Princenhage. Het was allemaal super geregeld door de organisatie. Het verliep allemaal erg gemoedelijk, wat erg fijn was. Echt een aanrader dus. Bedankt voor deze mooie dag, ook namens onze vrienden en familie.
Chérida en Dirk (7-7-2017)
Mede door de inzet van Merlijn en zijn team is onze trouwdag onvergetelijk geworden. Wij hebben de gehele dag bij onze (schoon)ouders in de tuin gevierd. Vanaf de voorbereidingen was er een goede klik. Het ontbrak ons aan niets, het was echt een sprookje. Thanks! Chérida en Dirk Ossenblok
Evelien & Ivo 8-7-2017
Na de ceremonie hebben wij onze trouwdag gevierd in de Korenmolen te Princenhage. Wij willen jullie ontzettend bedanken voor jullie ideeën, hulp, inzet, professionaliteit en al het andere wat mede ook onze dag tot een onvergetelijke prachtige dag heeft gemaakt. Wij hebben genoten en alles was tot in de puntjes verzorgd. Het was een ontzettend mooie plek om hier ons feest te mogen vieren. Bedankt!
Frederique en Jeroen
Ook wij hebben onze bruiloft laten verzorgen door Team Wizard en dat had wat ons betreft niet beter uit kunnen pakken. Vanaf de allereerste kennismaking was ons gevoel goed en dat werd eigenlijk alleen maar beter. Merlijn & team laten niets aan het toeval over en hebben onze dag mede ingevuld door tal van goede/leuke ideeën; zowel voor de ceremonie in onze eigen tuin, als voor het feest in de Korenmolen in Princenhage. Wij zijn blij dat we met Wizard Events in zee zijn gegaan en kunnen iedereen die iets te vieren heeft aanraden hetzelfde te doen.
Ralph & Tessa
We hebben onze bruiloft laten verzorgen door het team van Wizard Events en kunnen het iedereen aanbevelen. Wizard Events heeft het landhuis in de Belgische Ardennen (Maison Polleur) tot een sprookjesdecor weten om te toveren en werkelijk niets was hen teveel: een ontbijt op bed voor ons als bruidspaar, meedenken met de voorbereidingen, oog voor detail...het straalt van alles af dat dit evenementenbureau veel ervaring heeft met het organiseren van o.a. bruiloften. Wat we het meest waarderen was de uitmuntende prijs- kwaliteitsverhouding, de geweldige service en hun flexibiliteit op alle vlakken. Het hele team was van vrijdagochtend tot en met zondagmiddag vrolijk en we hebben niemand op een lang gezicht kunnen betrappen. Emmy en Merlijn, jullie mogen trots zijn op jullie bedrijf en team. We hopen dat jullie nog meer bruidsparen zo blij kunnen maken als jullie ons hebben gemaakt. Ralph & Tessa
Steven en Esther
We willen Merlijn en de rest van het team ontzettend bedanken voor het organiseren van een perfecte trouwdag! We hebben de hele organisatie als heel prettig ervaren. Er was een goede afstemming vooraf en er werd goed meegedacht mbt het samenstellen van het programma. De dag zelf is super relaxed verlopen dankzij jullie professionele inzet! Een mooi aangeklede molen voor de ceremonie, een ongedwongen borrel en geweldig diner buiten in de zon en als afsluiting een mooi feest met goede DJ in een mooi aangeklede ruimte! Beter konden wij ons deze dag niet voorstellen!
Marina Timmers
Emmy en Merlijn! Enorm dank voor jullie inzet en professionaliteit! Wat hebben we met zijn allen genoten. Top artiesten, top dj, lekkere wijn, heerlijke hapjes. En alles tot in de puntjes geregeld. Marina Timmers
Maurien, Petra, Claire
Beste Merlijn, Namens de ceremoniemeesters willen we jou en je team nog van harte bedanken voor de geweldige service tijdens het huwelijk van Merel en Ruud. De decoratie was prachtig en toepasselijk en het eten heerlijk. Het bruidspaar heeft de mooiste dag van hun leven gehad en dat is het mooiste compliment. Nogmaals bedankt, Maurien, Petra en Claire
Oswald en Ceciel Varin (ouders van de bruid)
Afgelopen zaterdag hebben we de receptie, diner en het feest in de Korenmolen gevierd. De weergoden hadden mogelijk met u een afspraak gemaakt? Het thema “winter” klopte volledig. De verzorging van alles was uitstekend en zeer feestelijk. “Chapeau”! Het was ook een spettert feest. Wij wensen u en uw medewerkers te bedanken. Jullie hebben er mede voor gezorgd dat deze dag prachtig is geweest.
Merel & Ruud
Op 11-02-2017 zijn wij getrouwd en hebben wij onze winterbruiloft mogen vieren in de Korenmolen Princenhage. De perfect locatie om je bruiloft naar eigen wens in te vullen! Merlijn heeft onze wens voor een winterbruiloft vertaald door de Korenmolen geheel in winterse sferen aan te kleden. Compleet met skies, arrenslee, vuurkorven, een chique winter lounge-hoek, een houten dj-chalet en nog heel veel meer. En het plaatje werd nog completer: het ging die dag sneeuwen! Wij hadden ons deze dag niet beter kunnen wensen. Alles klopte en was perfect georganiseerd tot in de kleinste puntjes. De receptie was gezellig met lekkere hapjes, het winterdiner overheerlijk en origineel opgediend en s’avonds was het een groot feest! Ook achteraf hebben wij van heel veel gasten complimenten gehad over de goede verzorging en de gezellige entourage! Het was een onvergetelijke dag! Mede namens Merlijn en zijn team! Dank jullie wel!!
Ruben en Femke
Op 16 september 2016 hebben wij de mooiste dag van ons leven gehad als trouwdag. Dankzij een heerlijk diner op maat en een spetterende feestavond hebben wij alleen maar super leuke reacties gehad van onze avondgasten. Emmy heeft ons van begin tot eind fantastisch geholpen. Van offerte tot versiering en van generale repetitie tot en met het ontbijt de dag erna. Enorm bedankt en een dikke aanrader voor de volgende bruidsparen bij deze unieke locatie met industriële look.
Daan en Lysbert
Beste Merlijn, Emmy en Anjet, Super bedankt voor de geweldige avond in de Korenmolen! We hebben zoveel plezier gehad 🙂 Er kwamen bij ons veel enthousiaste reacties over het feest binnen, zowel over de aankleding, de bediening, de hapjes en de DJ. Onze dag is met de feestavond echt compleet geworden. Jullie persoonlijke aandacht en zorg die tot in de puntjes geregeld is maakt het een succes. Merlijn, je was duidelijk in charge, op een prettige manier. Ik heb me geen moment bezwaard gevoeld om iets aan je te vragen. We waren ook erg te spreken over Anjet, ze heeft de avond erg keurig afgerond, het was allemaal geregeld toen wij in de taxi stapten. We hoefden ons nergens druk om te maken. De set van DJ Dave was echt top, we hebben heerlijk kunnen dansen! Nogmaals dank voor al jullie goede zorgen van jullie complete team! Met vriendelijke groeten, Daan Haverkamp en Lysbert Hartholt
Arjan en Virginia
Wij zijn op 26 augustus getrouwd en hadden ons feest in de Korenmolen Princenhage. Mede door Merlijn, Emmy, Anjet en hun team was het een onvergetelijke dag! We hoefden nergens over na te denken en aan alles was gedacht. Kortom, wij willen jullie daar enorm voor bedanken!
Henk en Ellen
Wij hebben in het weekend van 2,3,4 september een zeer goed georganiseerde huwelijksceremonie van Berry en Paula meegemaakt in de Ardennen. Alles was tot in de puntjes geregeld door Merlijn en zijn team. Niets te veel gevraagd, alles was mogelijk. Heel veel dank daar voor, het was een onvergetelijk weekend voor ons, ouders van de bruidegom.
Pim & Sanna
Zonder jou Merlijn was onze trouwdag nooit zo soepel, vrolijk, mooi en relaxed verlopen. Bedankt voor het meedenken voorafgaand. Samen hebben we gezorgd dat de tuin een echte trouwlocatie werd. Maar bovenal bedankt dat je er de hele dat bij was en een super vliegende keep was, die voor iedereen zorgde. Niemand kwam iets te kort en alles liep gesmeerd! Iedereen was heel erg over je te spreken. Wij uiteraard ook! Super Bedankt! Liefs Pim en Sanna
Ad & Genevieve
Onze bruiloft was tot in de puntjes goed geregeld door Wizard Events. Van aankleding van de molen tot het diner en het feest, er kwam niets aan ons te kort! vakmanschap ten top. Nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet! Mede door jullie is het een onvergetelijke dag geworden!
Arco en Anke
Beste Merlijn en team, Wat een super middag hebben wij gehad in de molen in Princenhage! Volg je hart want dat klopt.... Dat stond op ons kaartje en hebben wij gedaan in de voorbereidingen van onze bruiloft. En wat zijn wij blij dat wij ons hart hebben gevolgd in de keuze voor de molen als trouw- en borrellocatie. Het meedenken vooraf, de aankleding en de service die dag zelf. Binnen de ceremonie, wat zag de molen er super uit met de combinatie tussen jullie en onze eigen aankleding en buiten de borrel, wat fijn dat jullie op korte termijn daar nog het een en ander voor konden regelen! Echt heel erg bedankt, wij hebben genoten en zouden jullie en de locatie aan iedereen aanbevelen! Groetjes Arco en Anke
Michel en lieke
Beste Merlijn en crew, Wij willen jullie ontzettend bedanken voor een geweldige dag! Het was van begin tot eind in de puntjes goed verzorgd. Aan al onze wensen zijn voldaan. Een ontspannen borrel, heerlijk Italiaans eten aan een prachtige lang gedekte tafel en daarna een spetterend feest. Wij genieten nu nog na!! Michel en Lieke
Roosje en Martijn
Dankzij Merlijn en zijn collega's hebben wij een uitstekend huwelijksfeest mogen meemaken. De communicatie vooraf en de verzorging op de avond was heel goed geregeld. Complimenten!
Carmen & René
Jullie hebben ons op 25-09-2015 een onvergetelijke bruiloft bezorgd. Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld zoals we vooraf met jullie besproken hadden. Vooraf waren we al overtuigd dat het goed zou worden met jullie bij de Korenmolen De Hoop in Princenhage, maar jullie hebben de verwachting volledig waargemaakt. Wij hebben vele positieve reacties gekregen van onze gasten over de locatie, de bediening en de gehele entourage. Dank je wel voor een onvergetelijke zorgeloze dag. Groeten, Carmen & René
Paul & Daantje
Recent hebben wij een topfeest gehad in de Korenmolen in Princenhage. Wij zouden Merlijn en zijn team enorm willen bedanken voor deze avond. Alles was tot in de puntjes geregeld en Merlijn weet net dat stapje extra te zetten waardoor hij uitblinkt. Niets dan lof en een absolute aanrader. Groet, Paul en Daatje
Moniek en Jelle
We hebben erg genoten. Het was een mooie dag en een geweldig feest. We zijn heel erg tevreden hoe jullie van Wizard Events de dag hebben verzorgd. Het eten was erg lekker en alles was goed geregeld. Bedankt daarvoor! Groetjes, Moniek en Jelle
Samuël & Anouk Lens
Beste Merlijn en collega's Wat hebben wij genoten van onze bruiloft in de molen!! Alles was top geregeld, aankleding, gastvrijheid en een top sfeer. Nogmaals bedankt voor het meedenken en de goede service voor onze mooie dag!! Wat ons betreft mag 27 september 2027 alvast gereserveerd worden voor ons 12.5 jarige jubileum 😉 Groetjes, Samuël & Anouk Lens
Edwin & Corrie
Aan Merlijn en zijn hele team van wizards 😉 We willen jullie allen en Merlijn in het bijzonder bedanken voor een fantastische dag in Korenmolen te Princenhage. We zijn uitermate tevreden hoe alles is verlopen van begin tot eind. Ook voor de feestdag werd er meegedacht over de organisatie en goed gecommuniceerd. Ook het diner was erg goed. Niet alleen wijzelf maar ook veel van onze gasten hebben spontaan aangegeven dat de organisatie / catering perfect was, niets tekort en altijd een drankje en hapje in de buurt. Helemaal top en dus zeker een aanrader ! Bedankt Edwin & Corrie
Cindy Gijsen
Hoi Merlijn, Hartelijk dank voor een geweldige avond. Ik heb genoten van het begin tot het eind en de gasten met mij! De ruimte, de muziek, de hapjes, de sfeer. Het was precies zoals ik gehoopt had. En iedereen was onder de indruk van deze lokatie 😉 Dank voor jouw goede zorgen !! Je bent een vakman. Groetjes en wie weet tot ziens, Cindy
Melissa & Roland
Beste Merlijn en het gehele team van Wizard Events, Bij deze willen we jullie een groot compliment geven voor de organisatie van onze dag. Zoals jullie beschreven in het kaartje van de lekkere fles wijn...bedankt voor jullie vertrouwen: we hebben hier geen moment over getwijfeld. Alles was tot op de puntjes goed geregeld en we hebben dan ook geen enkele op of aanmerking. Genoten hebben we van elke minuut. Het personeel was enorm vriendelijk, en de service geweldig. En natuurlijk de aankleding in de molen, dinertafel, bar: super!! We hebben veel lovende berichten terug gekregen van onze gasten hierover. Het diner smaakte heerlijk! Op zaterdag hebben we onze cadeau's opgehaald, alles stond meeneem klaar op ons te wachten, hier ook veel dank voor. We zijn niets tekort gekomen. Wij zullen zeker jullie promoten bij al onze vrienden, kennissen en familie. (ik heb stiekem wat visitekaartjes meegepikt;). Kortom: Ontzettend bedankt, het was fantastisch! Wij gaan nu genieten op onze huwelijksreis. Groetjes, Melissa en Roland
Melinda & Ron
Wij hebben 22 augustus 2014 een hele mooie huwelijksavond beleefd in De Korenmolen te Breda. Van de voorbereidingen tot en met het feest is alles perfect verlopen. We hebben Merlijn en Emmy ervaren als vriendelijke, gastvrije en meedenkende organisatoren. De locatie is werkelijk prachtig. We hebben op de eerste verdieping een heerlijk diner geserveerd gekregen met uitzicht op de molen en daarna beneden het feest gehouden. We hebben veel complimenten gekregen van onze gasten over de locatie, het eten, de muziek en de bediening. Bij deze willen wij daarom ook de Chef-kok, de bediening, de DJ en de Saxofonist bedanken voor de geweldige avond! Ga zo door!
Stefan & Madelon
Op 23 mei 2014 hebben wij ons huwelijksfeest in De Korenmolen gegeven, georganiseerd door Wizard Events. Emmy en Merlijn hebben ons werkelijk fantastisch geholpen om er een onvergetelijke dag van te maken. In de voorbereiding waren ze altijd beschikbaar om met ons mee te denken. Het uitgebreide portfolio en hun grote ervaring waren erg handig. Vanaf het allereerste gesprek gaven ze ons het gevoel dat de organisatie in goede handen was. Op de dag zelf stond er een super vriendelijk en goed team, aangevoerd door Emmy en Merlijn zelf. De bediening was super en netjes. Niemand is iets tekort gekomen. Het was erg leuk om na de bruiloft van veel gasten te horen dat ze De Korenmolen en het Wizard Events team zo leuk hadden gevonden. Emmy en Merlijn: bedankt voor de onvergetelijke dag! Groeten, Stefan en Madelon
Marieke Janssen
Ik wil jullie via deze weg nog een keer hartelijk bedanken voor het geweldige feest dat jullie hebben georganiseerd in het landhuis voor mijn broer Bas en mijn schoonzus Linda! Ik vond het een sprookjesachtige dag waar ik met ontzettend veel plezier op terugkijk. Wat een mooie locatie, wat een mooi weer, wat een lekker eten en wat hadden jullie het perfect geregeld! Iedereen die ik heb gesproken vond het een fantastisch feest. Jullie hebben wat dat betreft een goed visitekaartje afgegeven:-)! Nogmaals dank voor alle goede zorgen!
Olaf Jorissen & Tanja Hoebe
Middels deze referentie willen wij Merlijn en zijn team hartelijk bedanken voor een voor ons maar ook voor onze gasten onvergetelijk feest. Voor eenieder die het te druk heeft om een feest te organiseren raden wij dan ook met vertrouwen aan om de regie uit handen te geven aan Wizard Events. Het is onze ervaring dat deze club garant staat voor probleemloze- en verzorgde-, kortom zeer professionele aanpak. Wat ons betreft zullen we niet aarzelen om de eerstvolgende keer, dat we weer een feest gaan geven, dit wederom aan Wizard Events uit te besteden! Mocht U dit lezen dan is ons advies niet aarzelen en Merlijn bellen. U krijgt hier geen spijt van Merlijn nogmaals bedankt en veel succes met het vervolg. Olaf & Tanja
Ria en Bob
Wij hebben ons 40 jarig huwelijksfeest door Wizard Events in de persoon van Merlijn en Emmy laten verzorgen. De suggesties aangereikt waren divers en er was ook een beetje rekening gehouden met het feit dat wij ook wat ouder waren geworden. De oude bus als vervoer en de fluisterbootjes voor de biesbosch vielen erg in de smaak bij de gasten. Het diner (erg goede gerechten) in de molen was sfeervol aangekleed en de geadviseerde artiest kon zeker de goedkeuring wegdragen, waarbij gezegd mag worden dat wij daar eerst wat sceptisch tegenover stonden. Wij zullen aan de hand van de foto's nog regelmatig de ontspannen sfeer terughalen en nagenieten van de prachtige dag.
Sebas en Marja
Vrijdag 13 december 2013 zijn wij in de molen getrouwd. We vonden de locatie direct geweldig mooi, maar waren wij ook meteen enthousiast over Emmy en Merlijn. De manier waarop zij vanaf de eerste afspraak met ons hebben meegedacht was ontzettend fijn en handig. Ondanks dat het nog niet eerder gedaan was, hebben wij de ceremonie in de molen gehouden. Toen wij dit idee opperden, waren Merlijn en Emmy direct enthousiast en aan het denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Het was voor ons allemaal spannend hoe het zou gaan (bovenal of het niet te koud zou zijn), maar Emmy en Merlijn hebben er voor gezorgd dat de molen er prachtig uitzag en goed verwarmd was. We hebben dankzij hen een prachtige ceremonie gehad. In de aanloop naar de bruiloft toe hebben Emmy en Merlijn veel met ons meegedacht en veel leuke ideeen aangedragen. Waarbij ze de keus altijd aan ons lieten en hun niet ideeen niet opdrongen. Heel fijn om met hen je bruiloft voor te bereiden. Op de dag zelf heeft Emmy overal gedacht. Niet alleen aan de dingen die we vooraf hadden besproken, maar ook dingen die op de dag zelf nog naar voren kwamen. Ze heeft alles zo geregeld dat je als bruidspaar en gasten niet opmerkt dat er dingen klaargezet of georganiseerd worden. Dankzij haar hebben we een perfecte en heel relaxte dag gehad. Het personeel was ook erg vriendelijk en servicegericht. Het is zo fijn als je bruiloft netjes en goed geregeld wordt, zodat je zelf volop kunt genieten. Ik zou dan ook zeker aanraden om je bruiloft door Wizard Events te laten verzorgen. Je krijgt dan een relaxte dag op de manier zoals jij het wil. Bedankt Emmy en Merlijn!
Erik Blom
Op 31 mei 2013 werd ik 50 jaar. Wat zouden we gaan doen, dat is een hele moeilijke vraag. Toen ik 40 jaar werd had mijn vrouw een surpriseparty georganiseerd. Nu vond ik het leuk om een echt tuinfeest te doen, maar ik wilde niets zelf doen op mijn verjaardag. Ik hou van lekker eten en het moest een leuk feest worden met uitstekend eten. Via een tip kwamen wij in aanraking met Wizard Events. De eigenaren Emmy en Merlijn steken er veel tijd in met als resultaat een uitstekend tuinfeest, met goede bediening en lekker eten. Toen alles in de tuin was opgebouwd was het ook echt wat!! Heel erg bedankt voor de goede zorgen en als we weer iets te vieren hebben zullen we zeker aan jullie denken!!!!! E. Blom
Martijn & Annemieke Siebrand
Op 5 oktober zijn wij getrouwd. Vanuit onze wens om in de Molen te trouwen zijn we bij Wizard Events uitgekomen wat fantastisch is bevallen. Merlijn en Emmy hebben onze wensen omgezet in realiteit. De dag was tot in de puntjes perfect verzorgd. De tips van Merlijn en Emmy hebben ervoor gezorgd dat het een onvergetelijke dag is geworden die we graag nog een keer over zouden willen doen. Alles klopte, van de lunch tot het diner en van de receptie tot het feest. De aankleding was nog mooier dan gedacht, de hapjes en het diner waren heerlijk, met veel plezier kijken we terug op deze fantastische dag. Van onze gasten hebben we veel complimenten gehad over de mooie aankleding, locatie en de perfecte verzorging. Merlijn en Emmy nogmaals dank voor jullie hulp, inzet en tips waardoor het een geweldige bruiloft is geworden! Martijn & Annemieke
Corne en Cindy van Poorten
20 september heeft Wizard Events onze bruiloft verzorgd. Merlijn en Emmy zijn een heel goed team, erg gedreven om er een geslaagd feest van te maken. Erg vriendelijke bedienging, die hun best deden om iedereen van een drankje te voorzien. Het verzorgde buffet was ronduit fantastisch, echt alleen maar lof. Was super lekker echt heel erg goed verzorgd. Merlijn is alle beloofde afspraken na gekomen, meer dan dat zelfs. Ze deden absoluut niet moeilijk over een drankje meer of minder, hadden zelfs een snoepzakje voor de kids geregeld. We willen Merlijn en Emmy nogmaals bedanken voor een onvergetelijke dag, en kan ze hierbij beloven dat in de toekomst wij alleen nog maar ons feest laten verzorgen door Wizard Events. Groetjes Corne en Cindy
Guus en Carla Beije Fransen
Dankzij Merlijn en Emmy hebben we een zeer geslaagd feest beleefd. Van tevoren goed overleg over drankjes en hapjes en aankleding van de zaal. Goede tip over de band ,die een feest toch maakt. Alles was tot in de puntjes verzorgd en met veel vriendelijkheid uitgevoerd. De gasten gaven na het feest aan hoe verzorgd,vriendelijk en snel de bediening was. Kwaliteit van eten en drinken was echt prima. Kortom een feest waar we .op terug kunnen kijken dankzij Wizard Events. Nogmaals hartelijk bedankt Lieve groeten Carla en Guus
Damien en Hanne
Op 1 juni 2013 zijn wij getrouwd op het landhuis in de Ardennen. Mede dankzij Emmy, Merlijn, Jeroen en Emilie is het de mooiste dag van ons leven geworden! Eigenlijk het beste weekend ooit! Vrijdag zijn we begonnen met een BBQ voor ouders, getuigen en ceremoniemeesters (de groep die in het landhuis sliep). Zaterdag zijn we de hele dag met alle 80 gasten op het landhuis verbleven; de ceremonie in de appelboomgaard, de borrel in de tuin, het diner in de tent in de appelboomgaard en het feest binnen. Zondagmorgen hebben we met zijn allen nog buiten ontbeten en toen zijn de meeste gasten weer vertrokken. Alles was perfect verzorgd! Wat al bij onze eerste kennismaking opviel was dat Emmy en Merlijn allebei passie voor hun vak hebben. Hierdoor denken ze met je mee en doen ze vele extra stapjes. Al voordat je het gevraagd hebt, hebben zij eraan gedacht. Niet omdat het moet, maar omdat ze er plezier aan beleven. In de voorbereidingen hebben ze mee gedacht met de menu keuze, de wijn selectie, de dagindeling, de gasten die op de camping verbleven, de weersvoorspellingen, eigenlijk alles. De aankleding werd door onze ceremoniemeesters verzorgd, maar ook daarin hebben ze ons ondersteund met ideeën. Tijdens het weekend hebben Merlijn, Emmy, Jeroen en Emilie heel hard gewerkt. Ze stonden op voordat wij wakker waren en gingen pas naar bed toen de laatste gast uitgefeest was. Altijd met een glimlach op hun gezicht en een ongelooflijke hoeveelheid energie. Onze gasten geven nog steeds specifieke complimenten over de tomeloze inzet van Wizard Events. Elke cent die je uitgeeft zijn ze meer dan waard. Ze hebben al onze verwachtingen overtroffen! Nogmaals; duizendmaal dank aan jullie alle 4!
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google