UNIEKE TROUWLOCATIE IN BREDA KORENMOLEN PRINCENHAGE


De mooiste trouwlocatie van Breda is een oude en tegelijk moderne molen. Hier vind je romantiek in een hedendaags jasje. Korenmolen Princenhage is dé trouw- en feestlocatie voor jullie huwelijk in Breda. De molen dateert uit 1900 en is helemaal gerenoveerd.  Authentieke details, zoals de originele houten balken in het plafond, gaan hier perfect samen met een trendy uitstraling waarin jullie én je gasten zich direct thuis voelen.

Alles op één locatie
De molen biedt ruimte aan 150 mensen. De ontvangst van jullie gasten, de ceremonie, het diner én het feest kunnen allemaal plaatsvinden in de molen en het bijgebouw. Steeds in een andere ruimte. Zo hoeven de gasten niet te verplaatsen en wordt het steeds gezelliger. Als het weer net zo stralend is als het bruidspaar, hebben we ook nog een heerlijk terras in de aanbieding om te borrelen of te barbecueën.

Huwelijksceremonie in de molen
In het sfeervolle oude pakhuis van de molen kunnen jullie elkaar het ja-woord geven. De trouwambtenaar van de gemeente (of van jullie keuze) komt gewoon naar jullie toe!

Unieke en onderscheidende bruiloft
De molen wordt helemaal naar jullie eigen smaak ingericht. Jullie bepalen dus helemaal zelf welke sfeer en uitstraling de molen krijgt. Precies zoals jullie het willen. Uiteraard helpen onze wedding professionals jullie graag met het maken van de juiste keuzes.

Wizard Events biedt haar altijd gastvrije services aan op deze prachtige locatie. Neem contact op voor meer informatie.

Adres molen: Liesboslaan 35, 4813 EA Breda

Kijk hier voor nog veel meer trouwinspiratie!

Een zakelijk event in de molen?